top of page

Skal du prøve en naturvin, test denne!

Oppdatert: 19. jun. 2023

Le Naturel - 2020 årgangen er topp!


Kroner 156.50

Nummer 5496501


Har du ennå ikke testet denne naturvinen, bør du gi den en sjanse nå i 20 årgangen. En sterk og flott årgang! Jeg er fan av denne, men det ikke dermed sagt at jeg liker all naturvin. De kan lukte og smake veldig spesielt og litt sært. Jeg gir imidlertid mange naturviner en sjanse, liker å drikke det som er mest mulig naturlig. Det er faktisk lov å tilsette 63 typer tilsetningsstoffer i en vin

Naturvin betyr naturlig fremstilt vin. Ingen sprøytemidler eller kunstgjødsel. Gjær er ikke tilsatt, med andre ord spontangjæring. Det er ikke tilsatt sukker eller syre. I le Naturel er det heller ingen sulfitt.

Akkurat nå er Le Naturel " helt fersk", perfekt å servere litt avkjølt. Den passer til mye forskjellig mat . Jeg har iløpet av de siste årene testet den til kylling, vegetar mat, varierte salater, hvit fisk, indrefileet, pizza og lam og mye mer. Perfekt å drikke uten mat også!

Gode lukter av røde bær, sitronmelisse, noe lakris fint med fint jordsmonn preg.

Smak: Preg av mørke og røde bær, som moreller og jordbær. Deilig bløt vin, fruktig, svale grønne urter, litt lakris. God og fast lengde og med litt kjølig avslutning.


95 % Garncha og 5% Merlot


Le naturell er en deilig naturvin jeg trygt anbefaler. Gi den en sjanse om du vil drikke en "ren" vin.Om 2020 var topp er 2021 ennå bedre. Mer delikat, rene smaker og vinen har en nydelig balanse.


2022 som er å få tak i nå er ung og har mye av det samme som 2021. Også en bra årgang.


2 759 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comentários


bottom of page