top of page

Prisgunstige og gode viner fra Spania!


120,90, 137,90 og 159,90 er prisene på disse tre flaskene med lettdrikkelige og anvendelige rødvinene fra Spania. Gode kjøp alle tre!

Vi testet de alene og til forskjellig mat. Skinker, harde oster, grillet nakkekoteletter og denne biffsalaten med poteter i. Disse vinene kan brukes til det meste av mat nå i sommer og til høstens vilt og lam.


Marques de la Concordia Tempranillo 2018 som er den rimeligste av de tre, finnes i mange hyller på polet og er en litt utviklet vin med lukt og smak av røde bær, lett preg av anis, urter og krydder. Bløte tanniner, litt tørr, fruktig og med en middels lengde.

Under 3 gram sukker.

Passer til retter av lam og kalv.

Neste vin Lagunilla Reserva 2015 som har en pris på 137,90, har lukt og smak av mer modne røde og mørke bær.

Her er det 80% Tempranillo og 20 % Garnacha. Under 3 gr sukker.


Fine toner av mørk sjokolade, urter og litt fat. Smakene i denne sitter godt i munnen, med en god rundhet. En moden vin som drikkes godt nå.

Denne var fin å drikke alene og flasken finner du også på flere polutsalg.

Steder som Gjerdrum, Kløfta, Jessheim og Drammensbutikkene har den inne! Selvfølgelig i Oslo også.
Zorita Natural Reserve Syrah 2017


Her er en vin med 100% Syrah, under 3 gr sukker, Syre 5,6 gr og alkoholprosenten er 14,5.


Til denne vinen passet biffsalaten og vinen godt sammen. Kjøp flasken inn til høstens småvilt eller drikk den til lam og sau.

Aroma av passe modne røde og mørke bær. Anis, krydder og vanilje. Behagelig lukt.

I smaken er det røde og mørke bær, integrert eik, fin syre, noe urter og krydder.

Rund og fin fylde i vinen, med en lang lengde.Her er tre litt forskjellige viner som er verdt sin pris og som alle tre er anvendelige, lettdrikkelige sommer og høst viner. Veldig greie å ha noen flasker av, da har du viner som passer forskjellige anledninger.


Det er lett å finne tilbake til vinene jeg har skrevet om, dersom du hver gang du skal handle, husker min blogg sides navn. Der kan du søke på forskjellige kategorier. Legger du inn din email nederst, får du også tipsene mine hver gang jeg legger ut nytt.


1 610 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page