top of page

Meget god Rose fra Franciacorta, god Riesling i basis og den perfekte hvitvinen til skalldyr!

Oppdatert: 6. maiDenne flasken fra Franciacorta lanseres 8 mai! Jeg fikk en smak av den nå på nyhetssmakingen og falt for den gode friskheten, samtidig som den hadde et lett preg av sødme.


Mye gode små bobler som holder seg godt i glasset. Nydelig rød farve.

 Druene i Franciacorta Rose Millesimato 2019 er 100% Pinot Nero og i nesen er det fine toner av rød frukt, bringebær, mynte og mandel. Med sine 36 måneder på bunnfall, kjennes dette godt i smaken.

Castello Bonomi Rosé har en fin balanse i munnen og med en meget god struktur. Perfekt syre og lengde. Flotte mai bobler til 388,90, som kan serveres alene, til koldtbord med fisk, grønnsaker og lette salater.


Lanseres altså altså 8 mai!Hvitvinen fra Rias Baixas i Spania er en god favoritt og er perfekt til skalldyr og annen sjømat.

Paso Senorans er en fersk og fruktig Albarino hvitvin med fin tørr munnfølelse.

Preg av grønt eple, grapefrukt og urter. Noe syre, lette salttoner og en flott balanse i den lange smaken. Nydelig hvitvin for hele sommeren!
En fin pris på 209,- har Kimich Hergottsacker Trocken og vinen vil passe godt til sjømat, skalldyr, sushi, fisk og grønnsaker.

Lys frukt, meget god syrlighet og med lette bittertoner.

Grønt eple, sitrus, litt nøtter og mynte i lukt og smak. En fyldig Riesling med en lang lengde. Mye vin for pengene og en meget anvendelig vin.


Dette er en vin som er i basisutvalget, så dermed lett å få tak i.
107 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page