top of page

Restauranttips: Apostrophe.

Her på apostrophe finnes en coctailbar, omakase restaurant og en bistro. Jeg har tidligere vært på apostrophe flere ganger for nydelig pizza, men nå er det altså et nytt bistro konsept på denne samme restauranten.


Dagens retter med stort fokus på råvarer frister på en håndskrevet tavle, mens den faste menyen byr på flere småretter som er perfekt å dele. Dagens retter er alltid en fisk, en kjøttrett og vegetar alternativer.
På denne koselige plassen under trærne ved Rathkes plass, er det ikke reservasjon. Inne bør du bestille bord, de er blitt veldig populære og her vil det nok bli ofte fullt fremover.


Sommerkveldene her ute vil jo bare være idylliske, enten på denne uteplassen eller på benkene langs veggen.


Fra vi ankom til vi forlot stedet følte vi oss veldig godt ivaretatt og sett hele tiden av en smilende og tilstedeværende betjening. Her er de opptatt av å tilby gode viner på glass, og er veldig løsnings orienterte. Om du ønsker andre bobler eller viner enn de først tilbyr, bare spør. De er nemlig der for deg!
I det samme lokalet, men noe adskilt ligger omakase. Omakase betyr at du overlater til kokken hva han skal lage. Her på Apostrope Lofthus, blir det servert mellom 8 til 12 serveringer og prisen er fra 1600, avhengig av dagens råvarer og serveringer.Min datter og jeg hadde en super ivrig servitør denne kvelden som var full av gode løsninger med vin på glass til våre varierte og smaksrike retter. Så når vi flere timer senere storfornøyde og veldig glade forlot restauranten, ble det ikke så mye snakk om hva kvelden kostet, bare at vi var strålende fornøyde med helhetsinntrykket.


Anbefaler dette nye bistro konseptet på apostrophe på det varmeste!


https://www.restaurant-apostrophe.com/


137 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page