top of page

Brasserie Coucou- en nytelse for alle sanser


På Solli plass i Oslo ligger mitt favoritt Brasseri Coucou, navnet som på fransk betyr hei.

Jeg har vært å besøkt stedet tre ganger og hver gang forlater jeg restauranten meget fornøyd. Jeg elsker denne franske atmosfæren som jeg får på et brasseri i Paris, men finner den altså akkurat her i Oslo.

På Brasseriet blir du møtt velkommen av et positivt smilende personalet, et varmt og lunt lokale, deilig fransk musikk og en østers trolley rett innenfor døren.

På dette stedet er det mulig å bare stikke innom for noen østers og et glass eller to fra det spennende utvalget av Champagne. Det er bare det at det er veldig lett å bli sittende fordi helheten dette stedet gir av visuelt fint og smakfull mat ,velassortert vinutvalg, behagelig stemning og god service passer perfekt for en helaften.

Om du ønsker å starte med en Cocktail, er det også mulig.Brasseriet Coucou er et fransk inspisert kjøkken med moderne tvist. Godt variert meny, men spør også gjerne betjeningen om dagens anbefaling. Vinutvalget på glass er stort og kanskje de også har en flaske som ikke står på vinkartet å anbefale deg til akkurat den retten du har valgt.


Denne kvelden hadde vi noen østers, hummer og grillet entrecote. Her brukes gode råvarer og det føles som om det ligger et veldig godt arbeid med god balanse i hver rett. Smakfullt!

Wagyu tartar med eggekrem, karse og toppet med trøffel er himmelsk!Er du ute etter et sted å feire en spesiell anledning eller om det er en jobbrelatert middag du er ute etter, er det bare å sende restauranten en email. De hjelper deg med dine ønsker.


Ta enn tur på Brasseriet Coucou og la deg forføre, det gjør jeg med hele mitt hjerte hver eneste gang!


Restaurantbesøket er betalt av meg selv.328 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Kommentarer


bottom of page