top of page

Geita Restaurant

En kreativ mat opplevelse!

Vi hadde første bordsetning i går på den ganske nyåpnede restauranten

Geita Restaurant

. På den fine nettsiden til Geita er det lett å booke bord og send gjerne en mail om det er fullt. Det er avbestillinger og restaurantsjefen er flink til å følge opp spørsmål på email.

To bordsettinger hver kveld og åpent tirsdag til lørdag.

Hvor mye skal man beskrive rettene og hvor mye skal overlates til nysgjerrigheten?

Jeg velger å gjøre deg nysgjerrig, så ingen spesifikke beskrivelser av maten, bare noen pirrende bilder.

Jeg så at dagsavisen hadde gitt flott velfortjent anmeldelse, men valgte å rulle over beskrivelsene slik at jeg kunne oppleve det hele selv. Det er ekstra spennende med overraskelser når rettene blir servert og det fikk vi helt klart flere av denne kvelden sittende i rustikke, lune og kule lokaler.

Utrolig gøy å se kokkene ha full kontroll og et godt teamwork på det åpne kjøkkenet , ledet av kjøkken sjef Axel Nordahl.

Restauranten tilbyr 4 eller 7 rettet med vinpakker om du ønsker. Vi valgte forskjellige glass, slik at vi kunne teste kombinasjoner best. Perfekt valg av oss og måltidet fikk en ekstra dimensjon.

Det er bare å bruke en kveld her om du er glad i det visuelle, gode råvarer , oppfinnsomme retter, behagelig service, historie bak en hver rett, flotte viner på glass som traff maten godt, greie priser og kul spilleliste i bakgrunn.

Klart vi kommer tilbake!

Geita.jpg
Jonas B.jpg

Jonas B i Drammen

Dette er et av våre favoritt steder i Drammen, Jonas B. I dag fikk vi en veldig god grillet hamburger, flott stekt og sprø pommes frites. Deilig italiensk pizza, fylt med svinekjøtt, burrata og litt spicy touch..
Aass øl smakte som det pleier, friskt og godt. Godt utvalg på vinkartet og med veldig gode priser på vinene!

bottom of page