top of page

Villa Heftye- verdt et besøk!"Er det her" ? spør jeg Øystein når vi står ved en flott gul bygning på en liten høyde rett ved Aker brygge. "Ja det er adressen", får jeg til svar. Senere forteller vår servitør at denne restauranten vil bli kjent på "snakken", har derfor ikke et skilt og har til nå hatt godt belegg.

Jeg tenker for meg selv at da må jammen meg maten her også være bra! Når vi noen timer senere går hjem denne kvelden, er vi begge to veldig enige om at vi var godt fornøyde og litt boblene glade etter vår middag på Villa Heftye.


Jeg hadde fått med meg at dette stedet skulle ha en stor uteservering bak huset og i det vi satte våre bein på plassen der, kjente jeg en følelse av at her kan jeg fint nyte bare et glass vin, champagne, en drink, cocktail eller også noe mat. Matservering er de snart i gang med her ute og åpent for lunsj på Villa Heftye starter om ikke så lenge.


Vinkjelleren er enorm, består av mye fransk vin, og flere flasker er hinsides min lommebok. Et fantastisk spennende og interessant vinkart og om du er ute et noe spesielt til ditt måltid bør du legge turen hit for å studere dette vinkartet. Flere eldre årganger er å få tak i.

Vin på glass er godt og spennende og Champagnen Diebolt-Vallois smaker utmerket, både ute på terrassen og inne til våre to første retter.


https://www.vinmonopolet.no/Land/Frankrike/Diebolt-Vallois-Brut-Prestige/p/4005301


Denne flasken har for øvrig en flott pris på 1100,-på restauranten for en flaske, ikke ofte man får et slikt kupp ute.


Vi følte de fleste rettene ga oss et visuelt godt inntrykk, smakene er fint sammensatt og råvarene kjennes godt. Litt mindre saus på en rett eller to slik at råvarene kommer noe bedre frem, er det eneste vi bemerket til den positive betjeningen.

Stedet er gourmetbistro og her kan du plukke fra a la carte eller

velge en 4 eller 6 retters meny.


Interiøret og stemningen her er god, med rolig musikk i bakgrunn, spredde bord som gir rom for en romantisk middag, ute med jobben til lunsj, eller for å ta med kundekontakter ut til middag.


Villa Heftye er definitivt stedet du bør besøke. Avslappet og uformelt gourmet sted!

354 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comentários


bottom of page