top of page

Restaurantanmeldelse- Velochef Clubhouse i Oslo.


Kjøkkensjef og eier Henrik Orre, har en lang og bred bakgrunn som kokk. Flere år som kokk for sykkellaget Team sky og som Chef i Stocholm med Mathias Dahlgren, fire ganger kåret til årets kokk i Sverige. Henrik var også medlem av Norges kokkelandslaget, som i 2006 vant WM for første gang.


Jeg har besøkt dette spisestedet som Henrik driver med Aaron Apew som jeg opplever som en kjempe dyktig sommelier. Disse to kara driver Velochef Clubhouse i Hausmanns gate 8, med en brennende entusiasme og tilstedeværelse i mat og drikke.


Restauranten/kafeen har en herlig avslappet atmosfære, minimalistisk interiør, avslappede sofaer, god musikk i bakgrunn, deilige drinker og en behagelig tilstedeværende service.


Lunsjen med min venninne varte så lenge at den bare gled fint over i et parr middagsretter! Altså noen gode timer i denne blå behagelige sofaen, som de nå har fått tre av.

Mitt neste besøk var kun til middag og kvelden ble en aften fylt med nye spennende drinker, deilig spilleliste og igjen en god mat og vinopplevelse.


Maten er godt komponert og er gode smakskombinasjoner, ser deilig ut, her er brukt gode utprøvde råvarer, rettene ser visuelt fine ut, og jeg opplever et godt treff mellom mat og vin.


Om du er ute etter et sted med det frokost og lunsj, serveres det flere dager i uka, samt at de har middag fra torsdag til lørdag.

Et større rom i 2 etage for større grupper som vil samle venner eller kollegaer finnes også og det er det helt klart på tide å gjøre!


Dette er en av mine beste restaurant opplevelser i Oslo om dagen og da spesielt fordi prisen er god for denne kvaliteten på maten, 695,- for en 4 retter.


https://www.velochefclubhouse.cc/Jeg anbefaler stedet på det varmeste for et besøk!

325 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page