top of page

Restaurantbesøk-Avalon i Vika


Tanken min bak å tipse om noen restauranter er at mitt helhets inntrykk av restauranten skal være godt. Fine lokaler, gode råvarer, spennende og litt nye smaker, tilstedeværende god service, gode og akseptable priser på vin, en bar å henge i, litt annerledes konsept og en god behagelig spilleliste som kan passe forskjellige mennesker og aldersgrupper.


Avalon i Vika er en slik restaurant. Med noen småting underveis som ble fikset, var mitt selskap på fire alle enige om når vi forlot restauranten 3700 kroner fattigere, var rike på gode inntrykk av det vi ønsker fra en restaurant og at maten ga oss en ekstra deilig opplevelse.

Spillelista ble litt slitsom til tider og vi kunne også ha sluppet å betale for tre glass vin vi tok ekstra fordi kalvekjøttet ble sendt ut igjen og vi måtte vente en stund på lammekjøttet. Småting bare.


Vi startet med noen glass musserende i den hyggelige baren hvor du kan stikke innom bare for et glass eller en cocktail selv om du ikke skal spise. Lounge er det også her, så om dere er flere er denne plassen perfekt å slenge seg ned i.

Imidlertid er restauranten verdt et besøk for maten. De sier om seg selv at de er et europeisk spisested som skal være livlig og pulserende, På menyen står retter som er fine å dele, serveres slik det gjøres i landene rundt Middelhavet og som ikke er låst fast til et spesifikt kjøkken.


Avalon har også lunsj servering, noe det ikke gjøres på mange restauranter i Oslo med et slikt konsept og med så god mat. Her er helt klart stedet som bør prøves for lunsj. Hva med en deilig fiskerett og et glass hvitvin neste gang du har en ukedag fri og skal til Oslo å shoppe?


Skal ditt firma eller noen private anledninger feires og selskapet er litt større, finnes et rom for dette i 2 etage. Lyst og stilig rom.


201 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comentarios


bottom of page