top of page

Snadder og Vin i Oslo !

Oppdatert: 23. jan.


I Oslo åpnet denne vinbaren i slutten av i Juni i de gamle lokalene til restaurant Galt. Lokalene er intime, rustikke og det er brukt farger som gir rommene en behagelig følelse å sitte i. Om det skulle være behov for en romantisk date, er dette stedet veldig godt egnet med flere sitteplasser litt for seg selv. Jeg digget disse barstolene ved vinduet.


Stedet drives av Martin Willassen og Daniel Karlson, to personer som har jobbet sammen tidligere og hadde et stort ønske om å starte og drive et sted sammen. Når to mennesker med en slik drøm og lidenskap for hva de driver med slår seg sammen, er utgangspunktet veldig bra og resultatet er blitt en vinbar som er skikkelig gjennomført.


Det er lett å la seg rive med å bestille retter her, skinker, pølser, oster og en del småretter står på menyen. Vi testet mye og var godt fornøyd med alt vi smakte, spesielt disse smårettene falt i smak hos oss. Gode råvarer basert på sesongens varer.


Vinkartet er velassortert og her finnes også en del natur, økologisk og biodynamisk vin. Greit utvalg på glass som sto på vinkartet . Martin hadde også noen flasker som han hadde åpnet som han kom med tilbud om å teste til flere av våre retter. Disse vinene passet utmerket til maten og vin og mat kombinasjonen ble en helhetlig god opplevelse. Bare spør de service innstilte kelnerne og du får høre hva som er åpnet av flasker den dagen du kommer på besøk


Her kommer vi gjerne tilbake, om ikke det blir for en hel kveld, så om bare for å ta en rett eller to, et fat av den deilige iberico skinka og et glass av kveldens åpnede viner.


For oss ble det en stor og deilig opplevelse på snadder med sine moderate priser, om man ikke ramler utpå som vi gjorde denne kvelden!


158 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page