top of page

Lett likende rimelig musserende og en meget god matvin med Sauvignon Blanc!Jeg har tidligere skrevet et innlegg om produsenten CABRIZ med en flott hvitvin med druen Encruzado. Vinen med druen som kan sammenlignes med Chardonnay, er nå kommet i 2021 årgangen. Fikk akkurat smakt den nye årgangen og likte den veldig godt, etter min smak et ennå bedre kjøp. Noe friskere, bedre balansert og med en enda lengre smak. Anbefales!


Følg linken direkte til polet for bestilling:


Om det er en musserende som flere vil like, så server en flaske bobler fra samme produsent. Lagd på Champagne metoden og med 6 gr sukker. Druer her er 40% Encruzado 40% Bical og 20% Malvasia.


Duft og smak av sitrus, bakverk, gule frukter. Sommer dufter.

Fruktig vin, lett sødme og fin friskhet. Sitter godt i munnen.

Årgangsvin, modnet 18 mnd på bunnfallet.


Cabriz Espumante Natural Bruto som koster 159,90 er utsolgt akkurat for øyeblikket,

men ifølge importøren jeg har pratet med er den på vei inn på lageret og mest sannsynlig ankommer den 10 mai. Legg derfor igjen på email din på vinmonopolets link, så får du beskjed når den ankommer lageret. Da vil du ha en lett likende musserende til aperitiff og koldtbord 17 mai.Så til denne deilige hvitvinen som koster 149,90 med druen Sauvignon Blanc!


Til retten av salma laks prøvde jeg hvitvinen med druen Sauvignon Blanc, noe rundere enn jeg ofte opplever denne druen og jeg syns dermed vinen gikk fint til retten som hadde en saus av soya, appelsin og sitron.


God aromatisk duft, hvit blomst, krydder, sitrus og gule frukter.

Smaken som har noe av det som er i duften, sitter lenge i munnen, med en lett friskhet og noe sødme i avslutningen. En flott balansert vin som er et meget godt kjøp med druen Sauvignon Blanc.

Produsenten CABRIZ fra Portugal er et meget godt bekjentskap og vinene fra denne produsenten er gode kjøp!
184 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page