top of page

Kalkun nyttårsaften? Da er det bare å bestille Champagne Collet!Champagne Collet Brut er også flott som en Aperitiff. Er det ribbe på julaften, kan denne flasken med noe karakter og intensitet også være et meget godt alternativ som drikke til maten.

Her er altså et godt Champagnetips jeg fint kan anbefale i tiden fremover nå mot jul og nyttår. En anvendelige Champagne!


Denne flasken er vin basert på over 100 ulike Crus. Den inneholder druen Meunier fra de forskjellige landsbyene, Festigny, Bonneil, Reuil og Ardre Dalen.

30 % av Chardonnay og 20% Pinot Noir. Chardonnay druene i denne er fra de sydlige områdene Epernay, Etoges og Vitry-Le- Francois.


Vinhuset Collet ligger i hjertet av Champagne, i byen Ay. Vinhuset som ble etablert i 1921 bruker primært druer fra Premier og Grand Crus vinmarker i sine viner.Champagnehusets hjemmeside:
En noe tørr Champagne med fine bobler. Toner av sitronskall, kjeks, nøtter og den er nydelig balansert.

Fin friskhet og med florale toner. Champagne Collet Brut har karakter og god dybde

Avslutningen er lang og med elegant finish.


Champagne og skalldyr hører utmerket sammen og skalldyr er best nå på vinteren.


Prisen på Champagne Collet Brut som har vært lagret min 3 år er 379.90.


Linken som går direkte til vinmonopolet er det bare å klikke på for å bestille. Da får du beskjed så fort den er i din nærmeste butikk.Champagne Collet er etter min smak en meget god Champagne til prisen!
138 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page