top of page

God kvalitet på boks!


I denne boksen fra Tyskland med Pinot Noir druen, får du mye kvalitetsvin for for pengene.

Jeg tror flere er ute etter en boks som kan være anvendelig og her er en slik vin. hvor pris og kvalitet passer godt sammen. Boksen koster 499,90 og vinen har under 3 gram sukker og noe av vinen er lagret 6 mnd på brukte fat . Innholdet i denne boksen vil komme på flaske senere og 2016 årgangen som er å få kjøpt på flaske nå, koster 264,90!


Druen Pinot Noir passer ofte til mye variert mat og jeg fikk prøvd denne ut til lamme pølse, pasta med marinert biff, kylling med sitron under skinnet, entrecote med bøffel mozzarella, pasta frest i sitron og hvitløk med bacon. Utmerket vin sammen med denne type mat. Det var også en rødvin som kokkene fint kunne nyte alene mens maten ble lagd.


Masse deilige røde bær og noe kirsebær i nese og smak. Aromatisk. Fine bløte toner, noe fruktig, hint av fat, urter, litt krydder og anis.

En god balansert vin med myke tanniner, god karakter og en lang finish.


https://www.vinmonopolet.no/Land/Tyskland/Von-Buhl-Pinot-Noir/p/13876506


Hvitvinen fikk jeg også smakt på før nyhetsslippet, men har ikke testet den til mat. Tror fint den går som aperitiff, til skalldyr og fisk.


Noe grønne toner i smak og lukt. Fint preg av grønne epler, lime, steinfrukt og mandel.

En veldig god riesling vin med en fin fylde, noe friskhet, lett mineralpreg og middels lang lengde.

Prisen for denne boksen er 469,90


https://www.vinmonopolet.no/Land/Tyskland/Von-Buhl-Riesling-Trocken/p/11861406
Von Buhl er et anerkjent vinhus i Tyskland og ligger i Pfalz. Produsenten har flere viner som er å få kjøpt på polet, så bare å søke på navnet for å se om noe frister å prøve ut.

Om du vil bestille en av disse boksene, følger du bare linken som går direkte til vinmonopolet.
289 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page