top of page

En champagne produsent som er opptatt av kvalitet til en god pris!

Her kommer tre tips på en Champagne produsent som gjerne kan drikkes til feiringer i mai!

Om du ser etter en rimelig champagne som kan nytes som aperitiff, vil passe til enkelte desserter og også til enkelte måltider, vil denne flasken til 254,90 være et godt valg.


Champagne Emilie Paris er et champagne hus som har aner tilbake til 1884 og ble i 2014 kjøpt opp av Patrick Bigar. Han ønsker å lage champagne til gunstige priser og av høy kvalitet. Mesteparten av produsentens vinmarker ligger i Grand Cru områdene i Verzy, Verzenay, Mailly og Beumont sur Vesle. Alt fra selektering av vindruer og valg av vinmarkene, gjøres med stor nøyaktighet for å oppnå den perfekte blend på champagnene. Vinene ligger etter innhøstning på ståltanker og deretter noen måneder på eikefat for å oppnå en mer fyldigere stil.


Server denne flasken kjøleskaps kald. Fargen er lys rosa med grønne toner og champagnen har fin lukt av sitrus, grønt eple, røde bær med hint av gjærbakst.

Smaken er konsentrert med noe smak av eple, mynte, markjordbær og fersken. Godt over middels lengde og en noe tørr finish.


Blend her er 40% Pinot Noir, 40% Pinot Meunier, 20% ChardonnayTrykk på linken for å bestille flasken og den er i din nærmeste butikk om noen dager.Mitt neste tips fra produsenten er Grand Cru Rose. Farven er mørk rosa og aroma i denne rose champagnen er av markjordbær, mynte, sitrus, melon og gjærbakst. Det er godt med bobler og de holdt seg lenge i mitt store glass fra https://lehmannglass.no/

Smaken har de samme pregene som i lukta og Champagnen er rik, konsentrert, godt balansert, fint syrepreg og med en lang lengde.

Blend i denne er 50% Chardonnay, 40% Pinot Noir og 10% Pinot Noir vinifisert rødvin.

Sukker 6,4 gram og Syre 7,9 gram


Veldig god 17 mai Champagne!

Trykk på linken for bestilling!
Fra samme produsent får du også kjøpt en annen rose som koster 269,90Produktene Fungi som det er bilde av, fikk jeg en prøvepakke av for å teste ut i mat. Jeg hadde kjøpt og prøvd Fungi Original før til salma og elsker denne komplekse flasken av sopp soya. Den er redusert med rødvin, har smak av mørk karamell, einebær, furunål, sort pepper og krydder sopp. Passer ypperlig i sopp risotto også.


Fungi sort peppersaus har jeg nå prøvd til bla pasta og som ponzusaus. Produktene er noe som passer fint å ha stående og kan tilsettes i flere retter og jeg veit i allefall at de er å få tak i på Meny og enkelte delikatesse forretninger.


Jeg vil sette veldig pris på om flere kunne dele min blogg om vin tips. Jeg vil gjerne nå ut til flere mennesker, men da trenger jeg hjelp av akkurat deg.
556 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page