top of page

Altano Organic Rose fra Portugal, et virkelig godt kjøp til 159,90!
Mine favoritt roseviner er de med mer duft av sjasmin, sitrus og urter, slik som Altano fra Douro i Portugal har. Vinen er frisk og delikat i lukten og har også mineralske toner.


Det er en meget anvendelig rosevin til mat. Grønnsaksretter, grillmat av svin, hvit fisk og kylling, er noe som passer godt.


Nydelig å servere som en aperitiff på terrassen med sin friske og fruktige smak.

Her er det også hint av krydder og noe røde bær. Rosevinen har god konsentrasjon, er tørr og har en god balansert lengde.Altano Biologico Rose 2022 som koster 159,90 er økologisk, har 0,6 gr sukker og vinens råstoff er 70% Tinta Roriz og resten er Tinta Barocca og Tinto Cao.


Det finnes et stort utvalg meget gode viner som må bestilles, denne flasken er en av de! Legg inn bestilling via linken under og en av sommerens beste rosevin har du om noen dager i din nærmeste butikk.En annen rosevin som har mer fremtredende elementer av jordbær, bringebær og granateple, er Atlantis Tinta Negra Rose 2022 fra Madeira.

Frisk og fruktig med god lengde.


Med sine 5,3 gr sukker har den noe sødme og serveres også da gjerne til spicy thairetter og sushi. God å drikke alene.

Denne produsenten har en strålende hvitvin jeg har skrevet om i et tidligere innlegg, anbefaler fortsatt dette kjøpet.

Les om den her:Mine to anbefalinger på roseviner er etter min smak veldig forskjellige og har også noe ulike bruksområder.88 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page